Yijing workshop in Amsterdam

yiIn samenwerking met de Kring voor Mythosofie organiseert Yijing Centrum Nederland (YJCN) een Yijing workshop in Amsterdam.

Het praktisch toepassen van de Yijing (I Tjing) en het interpreteren van de verkregen antwoorden is niet altijd makkelijk. Deze workshop kan je daar bij helpen. Je leert de betekenis van de hexagrammen, hun opbouw en de systeempjes die er aan te grondslag liggen: na deze dag weet je hoe je de trigrammen, de lijnen en alle relaties die ze met elkaar hebben praktisch kunt gebruiken. Ook kijken we naar de tekst van de Yijing, en gaan we in vogelvlucht door de geschiedenis van het boek heen, zodat je niet alleen weet hóe je het gebruikt, maar ook beter weet wát je gebruikt. Het werken met de Yijing wordt zo leuker, speelser en makkelijker. Een workshop geschikt voor Yijing-kenners van alle niveaus.

Harmen Mesker verzorgde eind januari 2015 een mythosofische matinee. Hij is Yijing kenner en dook al jaren geleden met veel enthousiasme en ijver in de ziel en de materie van de Yijing. Zijn kennis en ervaring zijn samengebracht in de boeken De I Tjing in ons leven (heruitgegeven als De I Tjing in theorie en Praktijk) en De I Tjing Stap voor Stap. Lees meer over Harmen Mesker.

Plaats:  In de Brouwer, Brouwersgracht 136 Amsterdam.
Datum: zondag 19 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Potluck lunch: iedereen neemt iets mee voor de lunch.

Kosten: € 115, —  voor niet-leden. Voor vrienden van de Kring: € 95, –.
Graag vooraf over te maken op bankrekening NL81 TRIO 0197 6640 16 t.n.v. Stichting Kring voor Mythosofie, Amsterdam, o.v.v. Yijing.

Neem contact op met ons via info@mythosofie.nl en informeer of er nog plaatsen zijn.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.