High Tea met Yijing

Toen tijdens de hippiebeweging in de jaren zestig Oosterse denkwijzen  werden ingevoerd in het Westen, werden de begrippen yin en yang gemeengoed. Yin staat voor het zachte, het passieve, het ontvangende in het universum; yang vult dit aan als het actieve, het bewegende, het scheppende. Deze twee begrippen vormen de basis van de Yijing,  het Chinese Boek der Veranderingen.  

De I Tjing Coach organiseert op zondagmiddagen een  aantal Yijing lezingen in in combinatie met een high tea.

De eerste lezing vindt plaats op

ZONDAG 31 AUGUSTUS 2014

ALMERE

14.30 tot 16.30 uur

(Ontvangst vanaf 14.00 uur )

Met trots presenteer ik Harmen Mesker als eerste spreker met de lezing:

‘De Yijing, China’s oudste wijsheidsboek’.

Harmen neemt ons mee naar het oude China waar de Yijing meer dan 3000 jaar geleden is ontstaan.

 “Alles heeft samenhang als je de betekenis wilt zien…” (Harmen Mesker)

U kunt zich hier aanmeldenAANMELDEN LEZING 31 AUGUSTUS

2014Harmen is Yijing trainer/docent, geeft workshops, cursussen, consulten en lezingen. Hij is auteur van diverse  boeken over de Yijing: In 1996 verscheen bij uitgeverij Schors De I Tjing in ons leven. In 1999 gevolgd door het Ankertje De I Tjing Stap voor Stap bij Ankh Hermes. En voor de hernieuwde uitgave van Richard Wilhelm’s boek Verandering en Duur in de I Tjing (Ankh-Hermes) schreef hij de inleiding.

voor wie

Voor beoefenaars, professionals, beginners, geïnteresseerden…

De high tea met Yijing lezingen zijn laagdrempelig. Iedereen die belangstelling heeft voor de Yijing is van harte welkom.

Fijn als u deze uitnodiging wilt delen, introducees zijn van harte welkom.

 kosten & aanmelden

De kosten voor het bijwonen van de lezing inclusief een compleet High Tea arrangement bedragen Euro 27,50 per persoon exclusief BTW. Er is plaats voor maximaal 25 personen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met adres, route en factuur per mail. Uw betaling is uw plaatsgarantie.

de kleine lettertjes zichtbaar

Aanmelden is niet vrijblijvend. Wanneer u zich aanmeldt wordt er rekening gehouden met uw komst en worden kosten gemaakt. U kunt tot 10 augustus zonder kosten annuleren. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen, dan kunt u ook een vervanger sturen. Bij onvoldoende deelnemers wordt de meeting gecanceld en worden eventueel reeds betaalde deelnames natuurlijk teruggestort.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply